Fitness

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Waarom Personal Training?

Vader en dochter vertellen...

Fitness
2020-08-28 | By: Snap Fitness Terneuzen
 Waarom Personal Training?

Wij vinden het zo leuk en bijzonder, vader en dochter die samen PT volgen!

Petra: Ik wilde graag sporten, maar wist niet goed wat ik wilde gaan doen. Ook had ik een motivatieprobleempje. Freya heeft mij laten zien wat sporten (fysiek en mentaal) doet en hoe leuk het kan zijn. Nu doe ik oefeningen waarvan ik nooit gedacht had dat ik ze zou kunnen en mis ik het sporten als ik een keer niet kan!
Petra PT Terneuzen
-------------------------------------
Peter: Ik heb gekozen voor personal training, omdat ik specifieke spiergroepen wil trainen in verband met slijtage in mijn rugwervels. Door bij Freya te trainen, krijg ik specifieke oefeningen en wordt er gelet op het juist uitvoeren van de oefeningen.
Het leuke aan Personal Training
Een uurtje Personal Training is voorbij voor we het weten. Het is ons vader-dochtermomentje van de week. We zijn lekker aan het trainen, maar hebben samen met Freya ook een hoop lol. Tegelijk hebben we een blijvende uitdaging, want Freya verandert onze oefeningen regelmatig of weet wel weer een andere variatie. Met soms een beetje aanmoediging van Freya lukt zelfs een oefening waarvan je niet wist dat je het kon. Super leuk om te zien hoe je na een aantal weken trainen, ziet/merkt wat je allemaal meer kunt. Een uurtje Personal Training is nooit saai!
Peter PT Terneuzen
_________________________
Heb jij ook interesse in Personal Training met 1 van onze PT-ers?
Kijk hier voor uitgebreide informatie.

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading