Fitness

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Snap Outdoor is voor mij de oplossing

Fitness
2021-05-10 | By: Iris van Walraven
 Snap Outdoor is voor mij de oplossing

Hi,mijn naam is Iris, 22 jaar. Ik kom uit Waalre en woon nu 3 jaar in Breda in een gezellig studentenhuis. Afgelopen januari heb ik de opleiding Bedrijfskunde afrond, na de zomer ga ik beginnen aan de master Marketing Management in Tilburg. Ik hockey momenteel bij H.O.D. Valkenswaard. Naast hockeyen vind ik het belangrijk om in beweging te blijven. Door corona gingen de sportscholen helaas dicht. Ik merkte dat zelf thuis sporten of hardlopen niet helemaal mijn ding was, dus ben ik op zoek gegaan naar buiten sporten bij een organisatie. Via Facebook ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Snap Fitness Outdoor.

iris2

 

Hier doe ik nu 2 a 3 keer per week met veel plezier mee met de bootcamp die zij organiseren. Op maandag t/m woensdag en zaterdag is er de mogelijkheid om mee te doen. De bootcamp duurt maar 30 minuten, maar is daardoor wel heel intensief. Ik heb het erg naar m’n zin en ik heb ik ook weer nieuwe gezellige mensen leren kennen.

Kom jij ook sporten bij Snap Outdoor?

Groetjes Iris

icon instagram 1kopie @irisvanwalraven

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading