Verhalen van leden

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Personal Training fits EVERbody!

Lees de ervaringen

Verhalen van leden
2019-10-21 | By: Snap Fitness Landgraaf
 Personal Training fits EVERbody!

 

Bij Snap Fitness Landgraaf wordt de personal training verzorgd door Shriladevi.

Wij laten enkele van haar klanten aan het woord:

 

PT Shrila Nathalie

Ik ben een vrouw van 51 jaar en sport al 30 jaar. De afgelopen jaren heb ik verschillende groepslessen gevolgd o.a. jazzballet, Sh’bam, Steps, Pilates, PowerYoga en BodyBalance. In augustus 2018 ben ik gestart met een nieuwe baan en kreeg daardoor ook steeds minder tijd in de avonduren om te sporten, met als gevolg dat ik niet meer 2 tot 3 keer in de week naar de groepsles kon maar nog maar 1 keer sporten of zelfs helemaal niet meer. Dit voelde niet goed. Mijn baan is mijn passie maar ook geestelijk enerverend en ik zocht altijd de balans tussen geestelijk en lichamelijke ontspanning d.m.v. sporten.

Ik zag bij Snap Fitness de sportapparaten steeds staan maar wist niet wat ik daarmee moest doen. Daarbij zocht ik begeleiding om een goede start te maken met de fitness apparaten en ook hoe ik op een verantwoorde manier hiermee zou kunnen werken en spieren kunnen opbouwen.

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk vond ik wat ik zocht een PERSONAL TRAINER op de site van Snap Fitness. Deze man/vrouw zou mij kunnen uitleggen en begeleiden bij de fitness apparaten.

Shriladevi is de personal trainer, zij heeft mij de boost gegeven die ik nodig had om aan de slag te gaan met de fitness apparaten. Haar begeleiding is breed, van kijken naar lichaamshouding, voedingstips, persoonlijk trainingsschema maken, hoe functioneren de apparaten maar zeer belangrijk hoe stabiliseer ik elke keer weer mijn lichaam om in actie te komen op een goede manier.

Ik zou iedereen een personal trainer zoals Shriladevi willen aanraden vooral wanneer je start met sporten. Je leert zonder dat je het weet een verkeerde houding aan bij het sporten wat kan resulteren in nek, rug of schouder klachten of andere blessures.

Uiteindelijk zul je het altijd zelf moeten doen maar persoonlijk vind ik een goede start met een goede begeleiding is een must voor iedereen. Hierbij kan een personal trainer een zet geven in de juiste richting.

Nathalie 

______________________________________________________

PT met shrila

After being 7 months postpartum I decided it was time to get back in the gym but need a bit of help getting back into the routine. Shrila help motivate me and she created a great program for me to follow even after our sessions. She helped correct my form, got me breathing properly and made me realize quality over quantity! I look forward to working with her again in the near future.

Erin 

_______________________________________________________

DUO-PT

De PT-sessies met Shriladevi heb ik als zeer prettig ervaren. Ze neemt de tijd om de oefeningen goed uit te leggen. Ook kijkt ze kritisch naar je houding en geeft nuttige tips om dit te verbeteren waardoor je meer zekerheid krijgt in hetgeen wat je doet. Voorheen merkte ik dat ik geen vooruitgang zag en hierdoor werd ik minder gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door de PT’s weet ik nu waar ik op moet letten qua houding en uitvoering en dit zie ik terug in het resultaat. Het behalen van mijn doel is natuurlijk iets dat ik zelf moet doen, maar Shriladevi weet mij hierin uit te dagen en te motiveren waardoor ik er zeker van ben mijn doel ga halen!

Juliette

Shrila duo pt


Door de PT heb ik meer vertrouwen gekregen in hetgeen wat ik doe in de sportschool. Van de oefeningen die we gekregen hebben weet ik waar ik op moet letten en weet ik dat mijn houding nu goed is. De tips die we gekregen hebben zorgen ervoor dat we elkaar kunnen corrigeren tijdens de oefeningen waardoor onze houding nog verder zal verbeteren. Verder vind ik de sets aan oefeningen heel leuk en afwisselend wat maakt dat ik het beter volhoud. Ook zag ik tijdens het sporten o.a. door de MyZone ook dat mijn inspanning vele malen hoger was tijdens de PT oefeningen dan wanneer ik mijn eigen training deed zonder de PT ervaring. Al met al zeker geen spijt van en ik zou het dan ook aanraden aan iedereen die net zoals ik meer kennis wilt hebben van zijn of haar houding en uitvoering van de oefeningen.

Rylana 

__________________________________________

Heb jij ook interesse of wil je meer informatie over personal training vraag een gratis intake aan via landgraaf@snapfitness.nl

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading