Nieuwe collega in de functie van franchiseconsultant

Snap Fitness

Per 1 februari 2017 is het Snap Fitness Benelux team versterkt met een nieuwe collega in de functie van franchiseconsultant. Graag stelt hij zich aan u voor:

Ik zal me even voorstellen: Kim Annegarn, 34 jaar, woonachtig samen met mijn vriendin in het mooie Hilversum en een echte sportliefhebber. Vanaf begin februari versterk ik het Snap Fitness team met het realiseren van de expansieambities in de Benelux. In deze functie informeer ik kandidaat-franchisenemers over de unieke Snap Fitness formule en bied ik ondersteuning bij de realisatie van nieuwe Snap Fitness clubs. Met mijn achtergrond als franchiseconsultant en operationele ervaring in het bedrijfsleven kan ik zowel startende als bestaande ondernemers ondersteunen bij het realiseren van een eigen Snap Fitness club.

Ben je op zoek naar investeringsmogelijkheden of wil je een carrière switch maken naar de fitnessbranche? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

Kim Annegarn
E: franchise@snapfitness.nl