Fitness

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Volg Patrick uit Landgraaf

Fitness
2019-04-08 | By: Patrick Crijns
 Volg Patrick uit Landgraaf

Mijn club zocht 6 ambassadeurs om de MyZone uit te testen, ik wist niet hoe snel ik me moest aanmelden!

MyZone Patrick Landgraaf

Ik ben een fanatieke sporter en sport al sinds de opening bij Snap Fitness Landgraaf. Gemiddeld kom ik zo’n 4-5 keer per sporten. Met de Myzone kan ik nu nog gerichter en duidelijker mijn resultaten gaan vastleggen en bijhouden.

Zo heb ik sinds de start vanaf 3 april tot nu al snel voldoende MEPS (myzone effort points) verzameld om op de 4e plek te staan binnen Snap Landgraaf. Dit motiveert natuurlijk enorm!

Ik vind het ook interessant om tijdens mijn training te kunnen bekijken in welke zone ik zit met mijn hartslag, het geeft direct inzicht in het resultaatgerichte van de training. Daarnaast houd ik graag bij hoeveel Kcal ik verbrand met mijn trainingen. Hieronder zie je een overzichtje van een van mijn laatste trainingen.

Ik ga jullie regelmatig op de hoogte houden van mijn trainingen met Myzone en ben benieuwd naar de resultaten!

Patrick

Mijn verbranding van calorieën is steeds erg hoog en dat geeft mij een goed gevoel en motiveert mij steeds om door te zetten.

Ik begin mijn training met cardio 12 tot 15 minuten. Op het scherm en in de grafiek mooi te zien van groene zone, naar geel en zelfs even in de rode zone. Daarna ga ik naar krachtoefeningen, 3 verschillende oefeningen achter elkaar en dan 30 seconden rust en dat herhaal ik dan 3x zo'n set.

In totaal maak ik zo 4 of 5 verschillende blokjes oefeningen ( een blok is dus 3 verschillende oefeningen) die ik ook elk 3 sets doe. Hierdoor blijf ik hoog in mijn verbranding zitten.

Tot slot knal ik nog een paar minuten tegen de boksbal, zie de gele piek op het einde.

En zo ga ik voldaan mijn dag beginnen!

___________________________________

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading