Fitness

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Alina volgt Personal Training

van thuis trainen naar PT

Fitness
2020-01-14 | By: Alina
 Alina volgt Personal Training

Na lang thuis sporten wilden ik op een gegeven moment mijn sporten verder voortzetten in een sportschool.

PT LANDGRAAF

Omdat ik zelf nog nooit in een sportschool gesport had leek het mij niet verstandig om hier zelfstandig mee te beginnen zonder enige kennis van de fitnessapparaten en oefeningen. Uiteindelijk, na meerdere oriëntaties kwam ik uit bij Snap Fitness in Landgraaf, deze sportschool sprak mij het meeste aan. De benadering was er vriendelijk en positief. Samen met Shriladevi (mijn personal trainer) hebben wij tijdens een anamnese gesprek uitgebreid gekeken naar bepaalde vlakken namelijk; voeding, gezondheid, dagelijks leven en de doelen die ik uiteindelijk binnen de sportschool wil halen. Dit anamnese gesprek was uitgebreid, maar dit vond ik alleen maar prettig, zo werd er namelijk een duidelijk beeld van mij in kaart gebracht.

Tijdens de trainingen maakt Shriladevi je bewust van bepaalde lichaamshoudingen en hoe je een oefening uitvoert. Dit is erg belangrijk als je nog geen ervaring hebt zoals ik, zo voorkom je immers dat je fout traint of nog erger, blessures krijgt. Ik zou personal training zeker aanraden als je nog geen ervaring hebt binnen een sportschool. Bij elke les zie je dat je vooruitgang boekt! 

 

Alina

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading