Sneller in vorm met Snap Fitness

6,852,842

levens veranderden

Resultaten voor elk lijf

MYFIT-trainingen

Krijg elke dag zweet met MYFIT. Trainingen beginnen elke 2 minuten, 24/7! Binnenkort bij een Snap Fitness bij u in de buurt!

Hartslagmeting

Train slimmer niet harder. Bewaak de inspanning om de resultaten en vetverbranding te maximaliseren.

Persoonlijke training

Verleg je grenzen, mix dingen op en focus op vorm met een groeps- of privésessie.

Mijn Snap verhaal

Ik had een succesvolle levertransplantatie in januari 2016 en toen ik terugkwam van de Cleveland Clinic naar Buffalo, was ik een eetmachine. Ik kwam in 2017 bij Snap Fitness maar was in oktober uit de wagen gevallen. Op nieuwjaarsdag besloot ik serieus te worden. Ik ben bijna elke dag in de sportschool geweest sinds ik wegreed. Ik heb 27 kilo van mijn doel verloren en ben nog niet klaar. Het personeel van Snap Fitness is bemoedigend en vriendelijk en het is een bescheiden en comfortabele sfeer om mijn doel te bereiken en fit te blijven.

- Karen

De levenswisselaar

- Karen

Gezond worden is niet alleen 'zelf' naar de sportschool gaan, het begon met een verandering in mijn gedachten! Ik stopte met proberen te "kijken" op een bepaalde manier en besloot om "te verplaatsen". Sta op en maak een wandeling buiten tijdens de lunch. Doe push-ups en squats met lichaamsgewicht aan mijn bureau. Mis nooit meer 3 dagen achter elkaar de sportschool. Eet 80% van de week schoon. Eet alles wat ik de andere 20% van de tijd wil. Ik volg al mijn calorieën / macro's met de MyFitnessPal-app. Dat is een ENORM ding! Om te weten wat je in je lichaam stopt (zelfs de "slechte" dingen)! Deze reis heeft de manier waarop ik denk over eten en bewegen veranderd. Ik vind mezelf ook met WAY meer energie dan ik ooit heb gehad, zonder tekenen van ooit willen vertragen! Geef niet op! BLIJF BEPAALD! Commit, doe het dan! Het is een prachtige reis!

- Ken

The Determined

- Ken

In oktober 2017 heb ik veel persoonlijke problemen doorgemaakt, zoals depressie en angst. Niet van jezelf houden is een enorme deal! Ik besloot dat het tijd was om te veranderen. Ik begon 5-6 keer per week in een sneak fitness uit te werken. Gezond eten en uitsnijden van fast food en pop. Een paar maanden gingen door en het gewicht begon eindelijk los te komen. Vandaag weeg ik 155 pond. Ik werk nog steeds aan een doel, maar ik ben nog nooit zo trots op mezelf geweest om iets te bereiken. Ik hield van mezelf was de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.

- Caeley

Het doel Getter

- Caeley

MYFIT

Binnenkort bij een Snap Fitness bij u in de buurt! 18 minuten. 9 bewegingen. 1 geweldige training. MYFIT is onze exclusieve dagelijkse training die functionele fitnessbewegingen en intensiteitintervaltraining combineert voor een training die resultaten op uw schema oplevert. Met onze virtuele coach en hartslagintegratie weet u altijd wat u moet doen, hoe u het moet doen en hoe hard u moet werken om de resultaten te maximaliseren. Trainingen starten elke 2 minuten, 24/7.

De training van vandaag