Veelgestelde vragen

your question your snap

Vragen over het Snap Fitness-lidmaatschap? Ben je geïnteresseerd in een franchise, maar weet je niet hoe je moet beginnen? We hebben de antwoorden op al deze vragen en meer! Bekijk onze veelgestelde vragen over Snap Fitness-lidmaatschap hieronder en vind de antwoorden die je zoekt.

Nieuwe maatregelen

Covid Safe Ticket (CST)

Q: Is een Covid Safe Ticket nodig om te kunnen sporten?
A:

De overheid heeft besloten dat trainen in de fitness vanaf 1 november alleen nog mogelijk is op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket (beschikbaar na genezing van Covid-19, een negatieve test of na volledige vaccinatie). Hoewel wij begrip hebben voor de druk op de ziekenhuizen, zijn wij het niet eens met de argumentatie voor de aan ons opgelegde controlemaatregelen. Wij helpen mensen met hun gezondheid, wij zijn onderdeel van de oplossing in plaats van een probleem. Wij hebben echter geen andere keus dan het overheidsbeleid uit te voeren.

Veelgestelde vragen over Lidmaatschap

lidmaatschap

Q: Wat zijn de kosten van het lidmaatschap?
A:

De kosten per club kunnen variëren omdat het aanbod per club ook kan variëren. Neem contact op met jouw plaatselijke club of ga naar de pagina "Waar wil jij sporten" en voer jouw postcode in om naar jouw locatie te zoeken. Van daaruit kun je de prijzen bekijken voor het type lidmaatschap waar je naar op zoek bent.

Q: Zijn er leeftijdsrestricties voor een abonnement?
A:

Ja. Over het algemeen hebben personen onder de 18 jaar geen toegang tot de club. Kom gerust eens langs in een club om de mogelijkheden te bespreken.

Q: Wat als ik ga verhuizen?
A:

Bij verhuizing verder dan 15km van een Snap Fitness locatie vandaan kan de overeenkomst beëindigd worden met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand. Dit kan alleen op vertoon van inschrijving bij de nieuwe gemeente.

Q: Waarom werd mijn lidmaatschap overgedragen aan een andere club?
A:

Een automatische overdracht zal plaatsvinden als jij vaker naar een bepaalde club gaat dan naar jouw thuisclub. Ons systeem voert dit vanwege de facturering automatisch uit. Het is belangrijk om zeker te weten dat je wordt geholpen door de club die jij het vaakst bezoekt. 

Q: Kan ik mijn lidmaatschap ten alle tijde opzeggen?
A:

Snap Fitness kent diverse abonnementsperiodes; 2 jaar, 1 jaar en no contract (deze is per maand opzegbaar). De leden van Snap Fitness ontvangen een 'korting' op de contributie naar gelang een langere abonnementsperiode wordt afgesloten. Wanneer een lid eerder kan opzeggen dan deze minimale abonnementsperiode (bijv. bij een verhuizing van meer dan 15 km), is Snap Fitness gerechtigd de bijdrage over de verstreken abonnementsperiode te herberekenen op basis van de daadwerkelijk afgenomen periode en de daarbij behorende contributie. Om de contactgegevens van jouw club te vinden, klik hier .

Dagpas

Q: Ik heb een gratis dagpas, wanneer kan ik langskomen?
A:

Met een gratis dagpas kun je uitsluitend terecht tijdens de 'staffed hours'

ma t/m do tussen 9.00 - 12.00u en tussen 16.00 - 21.00u

vr, za en zo tussen 9.00 - 12.00u

Bel anders eerst naar de locatie en plan een afspraak zodat er ook begeleiding voor je aanwezig is.

Diversen

Q: Kan ik als lid een vriend meenemen?
A:

BFF's (of de Best Fitness Friends zoals wij ze noemen!) zijn altijd welkom om kennis te komen maken. Een proefles is gratis maar behoort wel tijdens de 'staffed hours' of op aanvraag bij de clubmanager. 

Q: Waarom vermeldt de website andere prijzen dan wat de club me vertelt?
A:
Clubs kunnen verschillende promoties aanbieden die 'alleen online' of 'alleen in de winkel' zijn. Neem contact op met uw plaatselijke club om erachter te komen welk aanbod het beste bij u past.
Q: Verstrekt u kortingen voor studenten?
A:

Dit is per locatie verschillend. Vraag ernaar bij jouw Snap Fitness club.

Personal Training

Personal Training

Q: Kan ik personal training volgen bij Snap Fitness?
A:

Elke club heeft de beschikking over een personal trainer welke je kunt inhuren.

Q: Wat kost personal training?
A:

Dit is afhankelijk van de locatie en van het aantal sessies wat je afneemt. Elke personal trainer heeft zijn eigen tarief.

Myzone hartslagtraining

Myzone

Q: Wat kost een Myzone Heart Rate Monitor?
A:

Neem contact op met een lid van het Snap Fitness-team op jouw club voor meer informatie over de prijzen van Myzone Heart Rate Technology. De MyZone hartslagmeter is een absolute aanwinst om het maximale uit jouw training te halen.

Q: Wat zijn de voordelen van hartslagtraining?
A:

Hartslagtraining zorgt ervoor dat je het maximale uit je training haalt en meteen ook je resultaten en vooruitgang kunt zien.Met MyZone train je in hartslagzone's en je krijgt meteen ook feedback. Ook zijn er allerlei challenges waar je aan mee kunt deelnemen. 

Q: Moet ik mijn Myzone dragen elke keer dat ik aan het trainen ben?
A:

Hoewel het dragen van je Myzone tijdens elke training natuurlijk niet verplicht is, is het wel belangrijk om je vooruitgang bij te houden.

Ook verzamel je met je trainingen MEP's waardoor je steeds stijgt in status wat je een boost geeft om de MyZone juist te gebruiken.

Ons privacybeleid

Privacybeleid

Q: Hoe beschermt Snap Fitness mijn privacy en bewaar ik mijn gegevens?
A:

We handhaven al de mogelijke administratieve, fysieke en technologische maatregelen om de vertrouwelijkheid en veiligheid van persoonlijke informatie die u op of via deze Site verstrekt te beschermen. Wanneer we bijvoorbeeld creditcardgegevens verzamelen voor online aankopen, bieden we transacties met beveiligde services die uw gegevens versleutelen om anderen te verhinderen dit te onderscheppen of te misbruiken. Helaas is geen enkele website, server of database volledig beveiligd of "hackerproof". We kunnen daarom niet garanderen dat uw persoonlijke gegevens niet worden bekendgemaakt, misbruikt of verloren door een ongeluk of door ongeoorloofde daden van anderen. Verder kunnen wij de verspreiding van persoonlijke informatie die u op of via deze Site plaatst niet controleren met behulp van sociale netwerktools die wij mogelijk verstrekken, en u moet geen verwachting hebben van privacy in dergelijke informatie.

Q: Hoe wordt mijn informatie gebruikt?
A:
 • Om de informatie, producten en diensten te leveren die u aanvraagt;
 • Voor doeleinden van beveiliging, kredietwaardigheid of fraudepreventie;
 • Om u te voorzien van effectieve klantenservice;
 • Om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden wanneer u deze Site gebruikt;
 • Om contact met u op te nemen met informatie en kennisgevingen met betrekking tot uw gebruik van deze Site;
 • Om contact met u op te nemen met speciale aanbiedingen en andere informatie waarvan wij denken dat deze interessant voor u zijn (in overeenstemming met de privacyvoorkeuren die u ons hebt kenbaar gemaakt);
 • Om u uit te nodigen deel te nemen aan enquêtes en feedback aan ons te geven (in overeenstemming met de privacyvoorkeuren die u ons hebt kenbaar gemaakt);
 • Om uw behoeften en interesses beter te begrijpen;
 • Om de inhoud, functionaliteit en bruikbaarheid van deze site te verbeteren;
 • Om onze producten en diensten te verbeteren;
 • Om onze marketing- en promotie-inspanningen te verbeteren; en
 • Voor elk ander doel dat wordt vermeld in een toepasselijke privacyverklaring, doorklikovereenkomst of andere overeenkomst tussen u en ons.
Q: Wie heeft nog meer toegang tot de informatie die ik aanbied?
A:

Snap Fitness deelt informatie die via deze site is verzameld, met externe leveranciers die namens ons handelen. Wij kunnen bijvoorbeeld externe leveranciers gebruiken om deze Site te ontwerpen en te exploiteren; om enquêtes uit te voeren; en om ons te helpen met onze promotie-inspanningen. Deze externe leveranciers hebben mogelijk informatie over u nodig om hun verplichtingen na te komen. Ze zijn echter contractueel verplicht om uw informatie vertrouwelijk te houden en mogen deze alleen gebruiken om namens ons diensten te verlenen.

De eigenaar en exploitant van deze Site kunnen informatie die via deze Site wordt verzameld, delen met andere bedrijven in de bedrijfsstructuur van Lift Brands. Deze aangesloten bedrijven mogen uw informatie gebruiken voor hun eigen marketingdoeleinden en op een manier die anderszins in overeenstemming is met dit beleid.

Snap Fitness kan de via deze Site verzamelde informatie delen met de eigenaar van een van onze locaties die u hebt gebruikt of waarin u belangstelling hebt getoond. Onze franchisenemers zijn contractueel verplicht om uw informatie vertrouwelijk te houden en zij kunnen deze informatie alleen gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van het contract.

Wij gebruiken informatie die via deze Site wordt verzameld om een ​​gecompileerde, geaggregeerde weergave van gebruikspatronen te maken. We kunnen geaggregeerde informatie delen met derden, zodat wij en zij onze gebruikersbasis beter kunnen begrijpen. We kunnen ook informatie met derden delen over hoe bepaalde personen deze Site gebruiken, maar alleen op een niet-geļdentificeerde basis ("Geïndividualiseerde Gegevens"). Geïndividualiseerde gegevens zijn niet persoonlijk identificeerbaar, maar weerspiegelen wel de gebruikspatronen van een bepaalde site-gebruiker, in tegenstelling tot sitegebruikers gezamenlijk. We kunnen elementaire demografische informatie (geslacht en leeftijd) verstrekken in combinatie met het verstrekken van geïndividualiseerde gegevens. Derden gebruiken deze informatie doorgaans voor analytische doeleinden en om hun eigen producten en diensten op de markt te brengen.

Van tijd tot tijd kunnen we uw informatie delen met geselecteerde derden voor hun eigen marketingdoeleinden. We kunnen bijvoorbeeld samenwerken met derden om wedstrijden of andere promoties te sponsoren, en we kunnen deze informatie delen met deze derde partijen om deel te nemen aan de wedstrijd of gebruik te maken van de promotie. Voordat u dit doet, kunnen we u echter de mogelijkheid bieden om u af te melden of zich aan te melden, zoals vereist door de toepasselijke wetgeving.

Wij kunnen uw informatie bekendmaken wanneer wij te goeder trouw van mening zijn dat openbaarmaking geschikt is om te voldoen aan de wet, een gerechtelijk bevel of een dagvaarding, of als antwoord op een wettig verzoek van overheidsinstanties, waaronder het voldoen aan nationale veiligheids- of wetshandhavingsvereisten. We kunnen uw gegevens ook vrijgeven om een ​​mogelijk misdrijf te voorkomen of te onderzoeken, zoals fraude of identiteitsdiefstal; om de veiligheid van deze Site te beschermen; af te dwingen of onze online gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing gebruiksvoorwaarden of andere overeenkomsten; of om onze eigen rechten of eigendommen of de rechten, eigendommen of veiligheid van onze gebruikers of anderen te beschermen.

Wij behouden ons het recht voor om uw informatie vrij te geven zoals beschreven in een privacyverklaring op deze site of zoals beschreven in elke click-through-overeenkomst waarmee u akkoord bent gegaan.

Vacatures

Vacatures

Q: Kan ik komen werken bij Snap Fitness?
A:

Snap Fitness is altijd op zoek naar enthousiaste fitnessgerichte, gedreven en allround mensen om lid te worden van ons team! Voor alle mogelijkheden, bekijk hier onze beschikbare vacatures!

Q: Waar vind ik de vacatures van Snap Fitness?
A:

Bekijk onze huidige vacatures ! We hebben regelmatig verschillende vacatures, variërend van personal trainers tot allround medewerkers en interieurverzorgers op onze clublocaties.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Q: Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken?
A:

Alle wijzigingen en updates van je betalingsgegevens moeten rechtstreeks worden afgehandeld door jouw Snap Fitness-club. Neem contact op met jouw club en zij zullen je graag verder helpen!

Q: Kan ik echt 24 uur per dag terecht? Hoe werkt dat dan?
A:

Ja, je kunt echt 24/7 komen sporten.
Elk lid ontvangt een toegangspas waarmee je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang hebt tot de club. "Geen tijd" is nu dus geen excuus meer om niet naar de sportschool te komen. Je traint wanneer jij wilt, hoe je agenda er ook uit ziet. Ideaal voor mensen met een actief en onregelmatig leven. Maar ook wanneer jij iedere week op vaste tijdstippen wilt komen sporten, is Snap Fitness de club voor jou.

Q: Hoe zit het met de veiligheid?
A:

Bij Snap Fitness kun je 24/7 veilig en vertrouwd sporten. Door de nieuwste technologie is er 24/7 controle door de inzet van camera's.
Snap Fitness kiest er bewust voor om haar leden persoonlijk in te schrijven, rond te leiden en in te trainen. Op deze manier is iedereen op de hoogte van de huisregels en vertrouwen we er op dat alle leden zorgvuldig om gaan met de mede sporters en de materialen.
Tevens staan we direct in contact met de meldkamer en hulpdiensten.

Q: Ik ben geïnteresseerd in het bezit van een Snap Fitness-sportschool, met wie moet ik contact opnemen?
A:

Klaar om je eigen baas te zijn? Vul ons formulier in om franchise-informatie aan te vragen en een teamlid neemt binnenkort contact met u op!

Loading