Wij zijn op een missie

Mensen helpen om positieve leefgewoonten te creëren waardoor ze zich fantastisch voelen.

1/ Verbeter je humeur

Voel je goed

Wij vinden dat bewegen #ForTheFeeling moet zijn. Bewegen zorgt voor een beter humeur en een glimlach op je gezicht! Het is wetenschappelijk bewezen dat lichaamsbeweging natuurlijke stemmingsverhogers vrijgeeft die door de hersenen worden geproduceerd, waaronder: endorfine, dopamine en serotonine.

Kies jouw doel

Het is onze missie om je te helpen genieten van deze fantastische natuurlijke highs. Fitness is geen wedstrijd – onze enige criteria voor een goede workout is dat je je er goed door voelt!

De voordelen

Meer bewegen kan helpen om stress te verminderen, de slaap te verbeteren, angst en depressie te verslaan, het gevoel van eigenwaarde te vergroten, het geheugen en de focus te verbeteren en je humeur te verbeteren.

2/ Eenvoudig toe te passen

Alle beweging telt

Wij vinden dat je moet kunnen sporten wanneer en hoe je wilt. Daarom zijn onze sportscholen 24/7 open en geloven wij dat alle beweging ertoe doet. Je kunt een workout in de club doen maar ook op het werk de trap nemen telt mee.

Jouw feelgood

Of je nu gewichten tilt of boodschappen doet, het werkt allemaal om je humeur te verbeteren! We helpen je de kracht van positiviteit te omarmen en je persoonlijke wensenlijstje om te zetten in haalbare doelen. We helpen je bij het stellen van eenvoudige haalbare mijlpalen en moedigen je aan bij elke stap.

3/ Wij zijn jouw supporter

Stel je doelen

Wij staan achter je! Als je grootste supporter vanaf het moment dat je lid wordt, helpen we jou om je persoonlijke, haalbare doelen te stellen, je voortgang bij te houden en elke overwinning te vieren.

Ontdek hoe fitness voelt

Dit kan op verschillende manieren:

  • Ondersteuning met apparatuur
  • Groepslessen
  • Personal training
  • Voedingstips

Alle fitness is geldige fitness

Zelfs de kleinste inspanning telt als een prestatie - zowel binnen als buiten de sportschool. Bij Snap Fitness draait het allemaal om het gevoel!