Vragen?

Heb je een vraag dan kun je tijdens Staffed hours altijd langskomen of bellen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SNAP FITNESS

Q: Wat biedt Snap Fitness mij?

A: - 24/7 toegang\r\n- Stel zelf je abonnement samen\r\n- Begeleiding op maat\r\n- Live en virtuele groepslessen\r\n- Functioneel trainen\r\n

Q: Kan ik echt 24 uur per dag terecht? Hoe werkt dat dan?

A: Ja, je kunt echt 24/7 komen sporten. \r\nElk lid ontvangt een toegangspas waarmee je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang hebt tot de club. "Geen tijd" is nu dus geen excuus meer om niet naar de sportschool te komen. Je traint wanneer jij wilt, hoe je agenda er ook uit ziet. Ideaal voor mensen met een actief en onregelmatig leven. Maar ook wanneer jij iedere week op vaste tijdstippen wilt komen sporten, is Snap Fitness de sportschool voor jou.

Q: Hoe zit het met de veiligheid?

A: Bij Snap Fitness kun je 24/7 veilig en vertrouwd sporten. Door de nieuwste technologie is er 24/7 controle door de inzet van camera's. \r\nSnap Fitness kiest er bewust voor om haar leden persoonlijk in te schrijven, rond te leiden en in te trainen. Op deze manier is iedereen op de hoogte van de huisregels en vertrouwen we er op dat alle leden zorgvuldig om gaan met de mede sporters en de materialen.\r\nTevens staan we direct in contact met de meldkamer en hulpdiensten.

Q: Graag wil ik begeleiding maar ik ben niet altijd beschikbaar tijdens de staffed hours

A: Snap Fitness heeft dit ondervangen door de inzet van de nieuwste technologie. \r\n- Snap Fitness app: we hebben een app ontwikkeld waar je trainingsprogramma ingeladen kan worden. Tijdens het trainen kun je de app raadplegen om de juiste training te volgen.\r\n- FunXtion: in enkele van onze clubs staat een FunXtion console met hierin een legio aan functionele oefeningen geprogrammeerd. Dit programma geeft exact aan hoe je bepaalde trainingen moet uitvoeren met welke apparaten en accessoires.

Q: Mijn voorkeur gaat uit naar groepslessen, maar ik ben niet altijd beschikbaar op de ingeroosterde tijden voor live groepslessen.

A: Geen probleem. Snap Fitness biedt virtuele groepslessen aan. Kies jouw favoriete groepsles en deze wordt afgespeeld via een beamer met een virtuele instructeur.

Q: Kan ik iemand meenemen om te sporten?

A: Dat kan, maar alleen tijdens staffed hours en op afspraak. Buiten deze tijden is het niet mogelijk een niet-lid mee te brengen. Met een toegangspas heeft alleen het lid toegang tot de club.

Q: Hoe zijn de abonnementen opgebouwd?

A: Bij Snap Fitness betaal je nooit te veel. Je betaalt namelijk per gebruik. Vanaf € 7,00 per week kun je al onbeperkt sporten. Daarnaast is jouw abonnement uit te breiden met diverse upgrades zoals live groepslessen, belly attack, zonnebank en drankjes. Uiteraard zijn deze upgrades aan- en uit te zetten.

Q: Snap Fitness clubs liggen vaak centraal gelegen. Hoe zit het met parkeergelegenheid?

A: Snap Fitness clubs hebben altijd gratis parkeergelegenheid voor haar leden bij de clubs. Hierdoor zorgen we ervoor dat onze clubs niet alleen goed zichtbaar zijn, maar ook goed bereikbaar en goed toegankelijk.

Q: Zijn er in de compacte Snap Fitness clubs ook omkleed- en douchegelegenheden?

A: Ja hoor. Elke Snap Fitness club heeft individuele kleedkamers. Deze zijn modern ingericht met een douchecabine en omkleedmogelijkheid. Ideaal als je direct na het sporten door moet.

Q: Bij wie kan ik terecht met vragen?

A: Tijdens de staffed hours staan we graag voor je klaar! Dagelijks zijn we aanwezig van 09:00 tot 12:00u en doordeweeks van 16:00 tot 21:00u. \r\n