Fit with food

Géén dieet maar verantwoord leren eten.
Wat je doel ook is, je voeding bepaalt 80% van je resultaat. Ook daar ondersteunt Snap Fitness je in via ons Fit with Food programma.

ieder lichaam IS UNIEK

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc. Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, een nieuwe 'lifestyle'

een nieuwe leefstijl

FIT with FOOD in het kort: - 12 weken programma - inclusief app - persoonlijk eetboekje - persoonlijke voedingscoach - persoonlijk voedingsplan - met weekmenu’s en recepten - incl. boodschappenlijstje - vaste weeg- en meetmomenten - gegarandeerd resultaat

Hoe werkt het

Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Een personal coach begeleidt je tijdens dit hele traject.

JIJ BEPAALT ***

Dit programma is op elk moment instapbaar dus jij bepaalt wanneer je start! Ook te volgen als je geen lid bent van Snap Fitness. Het resultaat in combinatie met sporten is uiteraard beter dan zonder sporten want voeding en sport gaan hand in hand!

Testimonial

Als mama van een dochtertje van 3 jaar en door mijn drukke job is het soms moeilijk om een evenwichtig leven te leiden. Ik heb me dan ook 3 jaar weggecijferd en enkel voor mijn gezin en job geleefd. De gevreesde zwangerschapskilo’s bleven bij mij dus ook plakken. Hierdoor had ik geen zelfvertrouwen meer, zat slecht in mijn vel en deed alleen kleren aan die elk vetkwabje bedekte. In Januari besloot ik dan om eindelijk aan mezelf te denken zodat ik terug ‘gelukkig‘ werd. Ik ben beginnen fitnessen. Afhankelijk van het werk en de dochter was dit 2 a 3 keer per week. De coaches maakte een training op maat: wat vond ik belangrijk, wat was mijn doel, wat kan ik aan,…. Om de 4 weken wordt je trainingsprogramma aangepast. Dit maakt dat het niet saai wordt maar telkens een nieuwe uitdaging is. Eindelijk had ik terug ‘Me time’ en een uitlaatklep. Ondertussen doe ik 2 keer per week een HIIT training en 1 keer per week doe ik de training die de coaches voor mij gemaakt hebben. In April ben ik dan gestart met het voedingsadvies ‘Fit with Food. Sinds mijn start ben ik 7 kilo en 8,8% vet kwijt; Ik voel mij een stuk beter in mijn vel en heb terug zelfvertrouwen gekregen. Je wordt heel goed opgevolgd zowel bij het voedingsadvies als bij de fitness. In het begin is het ‘aanpassen’. Je moet vaker per dag eten wat we dus niet gewoon zijn. Maar eens de gewoontes doorbroken en het routine geworden is ga je direct het verschil voelen. De maaltijden zijn heel lekker en er zit veel variatie in. Ik raad dit dan ook zeker aan bij andere mensen. Voor mij is dit al een hele positieve ervaring geweest. Kirsten

MEER WETEN?

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen, vul dan het speciale Fit with Food formulier in en onze coach neemt zo snel mogelijk contact met je op.

fit with food

Ja, ik wil graag meer weten over Fit with Food. Ik wil graag weer balans in mijn voeding en leefstijl creëren en Fit with Food lijkt mij een mooie manier.

Ja, ik wil meer informatie