personal training bij Snap Fitness Herselt

De beste en snelste manier naar resultaat !

jouw personal trainer

Snap Fitness heeft een samenwerking met Bram Vandecruys Personal Training.

Je werkt 1 op 1 met een trainer die je ook ondersteunt naar beweging, stabiliteit, voeding en lifestyle management.

 

Wat past het beste bij jou?

We hebben verschillende pakketten in de aanbieding zodat we iedereen kunnen verder helpen.

Je hebt de keuze uit een Small Group Training, een boosterpack, diverse Personal Trainingspakketten, een Transformatie pakket en een onderhoudspakket.

Testimonial

En wie beter om te zeggen of het werkt dan een Snap-lid?

Roos nam een booster pack om haar pijnlijke schouder aan te pakken. Jaren competitief volleyballen en ‘het leven’ hadden hun tol geëist op haar rechtse schouder. Ze sliep slecht en had heel beperkte bewegingsvrijheid. Ze leek er al helemaal in te berusten toen Bram haar voorstelde om via een booster pack even samen te trainen. Nu 4 weken later (Roos had een weekje verlof!) laten we Roos aan het woord.
“Ik heb beduidend minder pijn en veel meer bewegingsvrijheid. Ik moet ook ’s nachts niet meer oppassen hoe ik moet gaan liggen om geen pijn te hebben. Ik ben me ook veel beter bewust van mijn houding en hoe die me helpt om zelf verder aan de slag te gaan. Ik ben echt tevreden. Het is nog niet helemaal weg, maar wat ”
We hebben bij Roos hard gewerkt aan de mobiliteit en stabiliteit in haar bovenlichaam en we slaagden erin om het terug meer in evenwicht te brengen.

Heb jij ook interesse in een booster pack? Neem dan zeker contact op!

Info personal training

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Een intake PT is gratis en vrijblijvend