open jouw club


Aanvraag en kennismaking

Nadat je je interesse voor franchising bij Snap Fitness kenbaar hebt gemaakt, vindt er een telefonische intake plaats. Vervolgens word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een verdiepingsgesprek. Als er van beide zijde een match is, gaan we met elkaar een partnerschip aan door het ondertekenen van de franchiseovereenkomst.


Hulp bij financiering

Vanaf de dag dat je jouw franchiseovereenkomst hebt getekend, zal ons team je ondersteunen tijdens de hele procedure totdat je jouw eigen club opent en een succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Of je je nu voor de eerste keer een franchisenemer of ondernemer wordt of reeds een gevestigde ondernemer bent, ons team staat je tijdens de procedure bij en helpt je om jouw financiering op orde te krijgen, zodat je jouw doel kunt bereiken en jouw eigen fitnesscentrum kunt openen.


Locatie kiezen

Wij zullen u helpen om de juiste locatie met het beste potentieel te kiezen door een beoordeling van uw gewenste gebied, demografisch onderzoek en nog veel meer. Bovendien helpen wij met de huuronderhandelingen, zodat u tegen de beste condities huurt.


Inrichten van de club

Wij verzorgen een turnkey traject vanaf het eerste ontwerp van jouw club, ondersteund door 3D tekeningen en inrichtingstekeningen door experts. Jouw club moet voldoen aan onze merkstandaards en één van onze toegewijde aannemers zal het hele bouwproces voor jou regelen, je hebt geen project management nodig.


Trainingsprogramma

Wij verzorgen een uitgebreide 4-daagse training op ons hoofdkantoor en op jouw locatie om je optimaal voor te bereiden. Daarnaast krijg je doorlopende ondersteuning van onze franchise manager.


Ondersteuning voor de opening

Een geweldige opening mag uiteraard niet ontbreken! Wij ondersteunen de "Grand Opening" van jouw Snap Fitness club met volledig geïntegreerde marketingcampagnes om het beste resultaat te halen uit de belangrijke eerste stappen.


Groei, groei en nog eens groei

Met de promotionele ondersteuning en marketing campagnes blijft jouw fitnesscentrum het hele jaar in de "spotlights". Onze toegewijde franchisemanagers zijn er voor alle sales, marketing en operationele vragen als jij ze nodig hebt.

Bovendien hebben wij voor jou een uitgebreide online portal met kant-en-klare marketingcampagnes, tools, tips en trainingen zodat jij en jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Start your club

Informatie aanvraag formulier

*This information is not an offer for a franchise. Such an offer can only be made through our Franchise Disclosure Document. Contact us if you do not have a copy.
Loading