Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Tweede Snap Fitness 24/7 vestiging open in België

2017-05-22 | By: Snap Fitness
 Tweede Snap Fitness 24/7 vestiging open in België

In navolging van Snap Fitness Herselt, zijn de deuren van Snap Fitness Meerhout op 19 mei jl. officieel geopend. Deze deuren gaan ook nooit meer dicht; leden van Snap Fitness Meerhout kunnen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar sporten. Met Meerhout is dit de tweede Snap Fitness 24/7 vestiging in België. De voormalige BodyMove vestiging is in de afgelopen maanden gemoderniseerd en aangepast aan het Snap Fitness concept.  

Sporten wanneer het uitkomt in een veilige, moderne en sfeervolle club. Op deze manier levert Snap Fitness een mooie bijdrage aan een gezonde levensstijl van vele mensen. Met meer dan 2000 clubs in 18 landen en met meer dan 2 miljoen sportende leden is Snap Fitness wereldwijd één van de snelst groeiende franchise organisaties in de fitnessbranche. 

Met inmiddels 2 clubs in Nederland en 2 clubs in België krijgt Snap Fitness voet aan de grond in de Benelux. Vanuit de hoofkantoren in Breda en Herselt wordt het concept verder uitgerold in Nederland en België.  

Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als succesvol merk wereldwijd en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs en maak gebruik van de openingsaanbieding. Voor meer informatie: www.snapfitness.be/meerhout

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading