Volg Nele uit Meerhout

Nele Verboven

Week 1- training 1 ____________________

Ik sport nu ongeveer 3 maanden bij Snap Fitness Meerhout, zonder schema. Ik doe voornamelijk cardio en ben sinds enkele weken ook gestart met de lessen ClubPower. Ik ben gestart met krachttraining omdat ik zo meer resultaten wil behalen. Normaal probeer ik elke training +-400 calorieën te verbranden. Per oefening blijf ik dus op eenzelfde niveau sporten. Vaak zijn mijn trainingen hierdoor ook heel eentonig. Door te sporten met de hartslagmeter van Myzone hoop ik meer afwisseling (intensiteit) en plezier, maar vooral resultaat te behalen. Ik ben benieuwd!!!

Vandaag heb ik voor de eerste keer getraind met de hartslagmeter van Myzone. Nadat ik de app had geïnstalleerd en het persoonlijk account was aangemaakt, ben ik meteen kunnen starten. Easy!! Iedereen kan het dus

Week 1 – training 2_____________________

Ik ben begonnen met wandelen en aansluitend lopen, daarna de stepper, crosser en geëindigd met fietsen. De training ging matig. Het is voor mij duidelijk nog wat zoeken om de juist hartslag te vinden. Ik heb voornamelijk gesport in de blauwe en groene zone, ook heel eventjes in de gele zone. Ik moet dus zeker en vast nog een tandje bijsteken. Maar ik blijf gemotiveerd om zoveel mogelijk Mep's te verzamelen!

Nele

Week 2- training 1______________________

Vandaag de Myzone hartslagmeter uitgetest tijdens de les ClubPower. Voornamelijk weer in de blauwe en groene zone gesport, waarbij ik toch een 149 Mep's heb verzameld! Wat ik voor krachttraining persoonlijk goede resultaten vind. De hartslagmeter zit goed en blijft ook goed zitten tijdens het sporten. Op naar de volgende training!

______________________

Week 2- training 2_______________________

Veel tijd om te sporten had ik vandaag niet, dus heb ik geprobeerd om intenser te sporten. Ik heb voornamelijk cardio gedaan waarbij ik mijn hartslag voor een langere tijd in de gele zone heb kunnen houden.

 

Week 2- training 3___________________

Vandaag heb ik enkel 5 km gelopen. Hierbij heb ik mijn hartslag onder controle kunnen houden en een lange tijd in de gele zone kunnen sporten. Toch een 179 meps kunnen verzamelen. Dankzij de Myzone hartslagmeter heb ik de fun in het lopen teruggevonden!

 

Week 3- training 1

Vandaag de tweede training clubpower met de Myzone hartslagmeter. Ik heb mij beter kunnen inzetten dan vorige week. Ik ben zelf heel even tot de rode zone geraakt. Dit is extra motiverend om meer gewicht te nemen en mij nog meer in te zetten!

Week 3- training 2_____________________

Vandaag heb ik cardio afgewisseld met kracht. Ik heb eerst 3 km gelopen en mijn hartslag in de groene zone gehouden. Daarna heb ik krachtoefeningen gedaan en is mijn hartslag terug gerecupereerd. Vervolgens heb ik mijn hartslag terug omhoog gebracht naar de gele zone door te sporten op de crosstrainer. Het ging heel goed. Ik heb toch 221 meps verzameld.

IMG 2E865EA15AD3 1

Een nieuwe maand en ik krijg via mail een samenvatting hoe ik het er vanaf gebracht heb in april. Ik heb net niet mijn maandelijkse meps verzameld om te veranderen naar Iron. Spijtig! Maar toch ga ik de moed niet laten zaken om extra mijn best doen en zo nog meer meps te verzamelen.