Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

SNAP FITNESS ZET VOET AAN DE GROND IN WEST-VLAANDEREN

2017-11-20 | By: Snap Fitness
 SNAP FITNESS ZET VOET AAN DE GROND IN WEST-VLAANDEREN

Snap Fitness Benelux breidt verder uit in België. Snap Fitness is een franchise fitnessorganisatie met 2000 vestigingen wereldwijd. Vanuit het hoofdkantoor in Breda wordt dit 24/7 fitnessconcept uitgerold in de Benelux.

In Ingelmunster (West-Vlaanderen) start vanaf eind november de verbouwing van het pand aan de Bruggestraat. Het pand bevindt zich op een mooie locatie omringd door diverse ondernemingen en met veel parkeerruimte.

De casco ruimte wordt door de firma Builthings NV omgebouwd tot een moderne Snap Fitness 24/7 club. Begin 2018 opent Snap Fitness Ingelmunster haar deuren om ze dan niet meer te sluiten. Door de modernste technologie en het geavanceerde toegangssysteem hebben leden van een Snap Fitness club namelijk 365 dagen per jaar, 7 dagen op 7, 24 uur per dag toegang tot alle clubs wereldwijd.

In het schitterende pand aan de Bruggestraat in Ingelmunster wordt een Snap Fitness 24/7 vestiging van ruim 600m² gerealiseerd met een compleet aanbod van fitnessactiviteiten. De nieuwste toestellen van Matrix Fitness zullen ter beschikking staan in de diverse zones voor zowel cardio- en krachttraining, functionele training en virtuele en small groepslessen.

Franchisenemer Kurt Vandevoorde, zelf fanatiek sporter, maakt zijn droom waar en volgt zijn passie; “het belang van bewegen is groot, ik wil graag een bijdrage leveren aan een gezonde maatschappij in Ingelmunster en omgeving”.

Snap Fitness Ingelmunster is zeker niet de laatste Snap Fitness 24/7 vestiging die de deuren opent in 2018. Met diverse partijen zijn gesprekken voor een verdere uitrol in zowel Nederland als België. Ook partner worden? Kijk voor meer informatie op www.snapfitness.be/franchisenemer-worden of neem contact op via franchise@snapfitness.be 

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading