Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Succesverhalen

Succesverhalen

Podcast

Podcast

Snap Fitness opent 2 clubs in België

2017-01-04 | By: Snap Fitness
 Snap Fitness opent 2 clubs in België

Breda, 22 december 2016 – Snap Fitness, de succesvolle internationale formule voor compacte, innovatieve fitnesscentra die 24/7 open zijn, breidt uit naar België. Zij neemt de 2 fitnesscentra van BodyMove in de provincie Antwerpen over en bouwt deze om tot de Snap Fitness formule.

Nadat in 2015 de licentie werd verleend aan Snap Fitness Benelux, zijn de eerste clubs in Nederland open gegaan. Na de goede resultaten van deze clubs is een verdere uitrol in Nederland en België een logische stap. Begin 2017 wordt de eerste stap gezet naar België door de overname van BodyMove BVBA.

BodyMove heeft 2 clubs, in Herselt en Meerhout, in de Belgische provincie Antwerpen. Deze twee zelfstandige clubs lenen zich uitstekend voor het 24/7 concept en gaan door als corporate clubs onder de Snap Fitness formule. De huidige eigenaar van de twee clubs, Sven Wilms, blijft beide clubs aansturen, maar gaat ook het Snap Fitness 24/7 concept verder uitrollen in België. Sven is een bekende in de fitnessbranche en heeft de Nederlandse fitnessmarkt altijd op de voet gevolgd. Wilms is er van overtuigd dat hij met het 24/7 Snap Fitness concept zijn klanten nog beter van dienst kan zijn https://www.youtube.com/watch?v=4JdR3_8k4ug.

Naast de twee corporate clubs in Nederland is er een licentie verkocht aan Antoine Jolie. Zijn club zal begin 2017 openen in Noord-Brabant. Naar verwachting gaan er in het eerste kwartaal 2017 nog drie andere franchise clubs open.

Snap Fitness Benelux is trots dat er binnen een jaar meerdere Snap Fitness clubs zijn in Nederland en België en in 2017 volgen er zeker nog meer!

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading