Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Snap Fitness naar Ingelmunster

2017-09-11 | By: Snap Fitness
 Snap Fitness naar Ingelmunster

De Belgische gemeente Ingelmunster is binnenkort een Snap Fitness club rijker, de eerste vestiging trouwens van deze fitnessketen in West-Vlaanderen. Het ondernemersechtpaar Kurt Vandevoorde en Katleen Deforche heeft onlangs de franchiselicentie afgenomen en wil hun club in november openen.

Kurt en Katleen zijn al vele jaren eigenaar van een bankkantoor in Roeselare, maar het bleef toch prikkelen om de fitnesspassie met anderen te delen in een eigen club. Eind 2017 maken ze hun droom waar.

Bekend met de voordelen van een franchiseorganisatie hebben zij ervoor gekozen om met Snap Fitness in zee te gaan. ‘Wij kennen de voor -en nadelen van een franchiseformule maar al te goed. Wij hebben verstand van het runnen van een bankkantoor, maar een fitnesscentrum is toch iets helemaal anders. Daarom zochten wij de aansluiting bij een gerenommeerde franchiseorganisatie. Wij zijn ervan overtuigd in Snap Fitness de juiste partner te hebben gevonden om een succesvolle club te kunnen opstarten.”

Kurt en Katleen houden hun Argenta kantoor aan. Als investeerders zullen ze natuurlijk het fitnesscentrum van kortbij aansturen en volgen. ‘Het businessmodel van Snap Fitness sprak ons direct aan. De lage exploitatiekosten, met name door de lage personeelskosten, maken het mogelijk om snel break-even te zijn. Binnenkort gaan we dan ook op zoek naar enkele gemotiveerde sportieve medewerkers waarmee we samen van onze eerste Snap Fitness club een succes kunnen maken.’

Franchiseformule Snap Fitness 24/7
Met meer dan 2.000 clubs open of in ontwikkeling in 19 verschillende landen, is Snap Fitness één van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van 24/7 fitness. In de Benelux heeft Snap Fitness 4 clubs open (2 in Nederland en 2 in België) en in Tilburg gaat eind september de volgende vestiging open.

Franchisenemer worden?
Snap Fitness staat voor compacte fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in een lokale omgeving een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Daarbij staan innovatie, flexibiliteit en gemak centraal, zowel voor de leden als voor de franchisenemers. Door de uitmuntende ondersteuning tijdens de gehele procedure - van hulp bij financiering, het bepalen van de juiste locatie, het inrichten van de club tot het aanbieden van een complete operationele werkwijze - werken beiden toe naar een succesvolle toekomst. Kortom, Snap Fitness is de Personal Trainer voor de ondernemer.

Snap Fitness Benelux is trots op de samenwerking met Kurt Vandevoorde en Katleen Deforche en verwacht dat de expansie de komende jaren snel zal gaan. Word ook partner in een gezond business concept dat razendsnel de wereld over gaat. Kijk voor meer informatie op www.snapfitness.be/franchisenemer-worden of maak een afspraak op het hoofdkantoor in Breda tel 076-3033957.

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading