Snap Fitness naar Opwijk en Landen

Sven Wilms opent 2 nieuwe clubs in België

Snap Fitness Benelux

Franchisenemer Sven Wilms heeft sinds 1 jaar een zeer succesvolle Snap Fitness club in Tessenderlo. Vanwege het enorme succes van deze vestiging, start Sven 2 nieuwe vestigingen in België: in Opwijk en in Landen.

In het centrum van Tessenderlo draait zijn club fantastisch. ‘De ledengroei is conform onze verwachtingen. Doordat we veel Personal Training hebben verkocht, zijn onze rendementen beter dan voorspeld. Hierdoor was de beslissing eenvoudig te maken; het Snap Fitness concept leent zich er uitstekend voor om als franchisenemer meerdere vestigingen te hebben.’

Sven Wilms is ruim 15 jaar actief in de fitnessbranche, eerst als medewerker maar de laatstejaren als zaakvoerder. Hij kent de fitnessbranche dus zeer goed en koos vanuit zijn ambitie om zich aan te sluiten bij een franchiseformule. ‘Het aansturen van een club is geen sinecure, laat staan het aansturen van meerdere clubs. Met de ondersteuning vanuit de Snap Fitness organisatie is dit veel eenvoudiger.’ Rond de jaarwisseling wil Sven beide clubs openen.

Opwijk en Landen

Snap Fitness heeft in de Benelux dit jaar een schitterende groei doorgemaakt. Met 10 clubs open en 3 clubs in ontwikkeling (Opwijk, Landen en Den Haag) wordt de 24/7 formule in de Benelux een serieuze speler in de fitnessmarkt. Wereldwijd is Snap Fitness met ruim 2200 clubs open of in ontwikkeling al in 24 landen actief.

Waar komt jouw club?
Snap Fitness staat voor compacte fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in een lokale omgeving een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Daarbij staan saamhorigheid, gemak en het behalen van resultaten centraal, zowel voor de leden als voor de franchisenemers.

Wil jij ook een eigen club beginnen, kijk dan voor meer informatie op https://www.snapfitness.com/be/franchise-met-snap-fitness/of bel met 0031-7630303957.