Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

EEN GOEDE START VAN 2018: TWEE NIEUWE CLUBS VOOR SNAP FITNESS 24/7

2018-01-10 | By: Snap Fitness
 EEN GOEDE START VAN 2018: TWEE NIEUWE CLUBS VOOR SNAP FITNESS 24/7

Nederland en België zijn deze maand beide een nieuwe Snap Fitness club rijker. Zowel in Prinsenbeek als in Tessenderlo zijn op 2 januari de deuren van een nieuw fitnesscentrum geopend. De franchisenemers gaan met hun team aan de slag om een gezonde bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap in die plaatsen.

Beide clubs zijn na een bouwtijd van circa 6 weken uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur. En inmiddels zijn al vele inwoners van respectievelijk Prinsenbeek en Tessenderlo fanatiek aan het sporten. Met hun toegangspas hebben leden van Snap Fitness 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang tot hun fitnessclub. Door de goede bereikbaarheid en de 24/7 openstelling zijn er geen excuses meer om te werken aan een gezonde levensstijl!

Persoonlijk contact, goede begeleiding en veilig sporten staan hoog in het vaandel bij Snap Fitness. Snap Fitness biedt haar leden flexibele abonnementen en upgrades die aangepast kunnen worden aan ieders wensen. Via de Snap Fitness app worden trainingsschema’s en progressie bij gehouden. Daarnaast geeft de lidmaatschapspas toegang tot alle Snap Fitness vestigingen wereldwijd.

Eind deze maand gaat de volgende Snap Fitness vestiging open en wel in het Belgische Ingelmunster. Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als succesvol merk en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie: www.snapfitness.nl of www.snapfitness.be

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading