sneller fit met Snap Fitness

7,047,379

gingen jou voor

Resultaat voor elk doel

MYFIT-trainingen

Train je dagelijks in het zweet met MYFIT. Trainingen beginnen elke 2 minuten, 24/7! Binnenkort bij een Snap Fitness bij jou in de buurt!

Hartslagmeting

Train slimmer met een hartslagmeter. Train doelgericht. Kies je voor maximale vetverbranding of ga je voor uithoudingsvermogen. Wat jouw doel ook is met een hartslagmeter verbeter je jouw resultaten.

Personal training

Verleg je grenzen, ga buiten je comfortzone, stel doelen en ga er voor. Boek resultaat! Samen met een personal trainer investeer jij in het belangrijkste wat er is, jezelf!

Mijn Snap verhaal

My story my snap

Ik had een succesvolle levertransplantatie in januari 2016 maar daarna werd ik erg zwaar. Ik kwam in 2017 bij Snap Fitness maar was in oktober al weer gestopt. Op nieuwjaarsdag besloot ik serieus te worden. Ik ben daarna bijna elke dag in de sportschool geweest. Ik ben 27 kilo afgevallen en ben nog niet klaar. Het personeel van Snap Fitness is bemoedigend en vriendelijk en het is een comfortabele sfeer om te sporten om mijn doel te bereiken en fit te blijven.

- Karen

De lifechanger

- Karen

In oktober 2017 heb ik veel persoonlijke problemen doorgemaakt, zoals depressie en angst. Ik besloot dat het tijd was om te veranderen. Ik begon 5-6 keer per week in een Snap Fitness te sporten. Gezond eten en het bannen van fast food en snoep. Na een paar maanden begon ik echt resultaat te zien. Ik werk nog steeds aan een doel, maar ik ben nog nooit zo trots op mezelf geweest om iets te bereiken. Dit is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.

- Caeley

De doelbewuste

- Caeley

Gezond worden is niet alleen 'maar' naar de sportschool gaan, het begon met een verandering in mijn gedachten! Ik probeerde op allerlei manieren meer te gaan bewegen; een wandeling buiten tijdens de lunch, push-ups en squats aan mijn bureau. Ook ga ik minstens 2x per week naar de sportschool. 80% van de week eet ik bewust. De andere 20% van de tijd eet ik wat ik wil. Ik volg al mijn calorieën / macro's met de MyFitnessPal-app. Dat is een geweldig hulpmiddel! Deze reis heeft de manier waarop ik denk over eten en bewegen veranderd. Ik heb ook veel meer energie! Jij kunt het ook!

- Ken

De doorzetter

- Ken

MYFIT

Binnenkort bij een Snap Fitness bij jou in de buurt! 18 minuten. 9 bewegingen. 1 geweldige training. MYFIT is onze exclusieve dagelijkse training die functionele fitnessbewegingen en intervaltraining combineert voor een training die resultaten garandeert! Met onze virtuele coach en hartslagintegratie weet je altijd wat je moet doen, hoe je het moet doen en hoe hard je moet werken om de resultaten te maximaliseren. Trainingen starten elke 2 minuten, 24/7.

TODAY'S TRAINING

Snap Nation Hashtag